Winter Air Sports @ Cota 2000, Sinaia

În perioada 24 februarie 201501 martie 2015 se va desfășura la Sinaia a VIII-a editie a festivalui WINTER AIR SPORTS, un eveniment sportiv de anvergură dedicat tuturor iubitorilor de acțiune și aventură în aer liber.

Winter Air Sports 2015

Sunt așteptați să participe la eveniment toți riderii practicanți de snow-kite, zbor cu parapanta, schi acrobatic sau alte sporturi gravitaționale, precum și toți cei care vor să descopere senzațiile unice obținute prin practicarea acestor sporturi spectaculoase.

Vor fi prezenți și invitați speciali din străinătate, sportivi de renume care vor impresiona publicul cu demonstrații și acrobații oferite pe toată durata festivalului.

Toți participanții, de la competitori experimentați pana la începători entuziaști, se pot înscrie la oricare dintre categoriile de concurs organizate: Race-Kite, Freestyle sau Speedfly, iar amatorii de efort și anduranță pot participa la turele de schi în nocturnă.

WINTER AIR SPORTS se desfăşoară pe platoul de la Cota 2000 Sinaia, în imediata vecinătate a telecabinei Cota 2000, având baza la staţia de sus a telescaunului din Valea Dorului.

Cazarea pentru toți participanții la eveniment se va face la Hotelul Cota 1400, unde se vor organiza și diverse workshopuri, videoproiecții, concurs foto, cursuri pentru începători, petreceri și alte activități conexe.

Organizator: AM SPORT EXTREM în colaborare cu Primăria Sinaia.

Contact: Adrian Miclea – 0725.566.604 sau office@kite-shop.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *